Walne zebranie sprawozdawczo-wyborcze członków Klubu "Traktor i Maszyna" 2019

Kategorie:
2019-05-14

W dniu 27 kwietnia 2019 roku w Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Nietążkowie koło Śmigla odbyło się Walne Zebranie Sprawozdawczo-Wyborcze Klubu Miłośników Starych Ciągników i Maszyn Rolniczych „Traktor i Maszyna”.
Podsumowano działalność Klubu w 2018 roku, zatwierdzono sprawozdania zarządu i komisji rewizyjnej oraz udzielono absolutorium zarządowi.
W związku z zakończeniem się czteroletniej kadencji zarządu i komisji rewizyjnej wybrano nowe władze klubu.
Prezesem ponownie został Leszek Nowak, a wiceprezesem Rafał Rosolski. Funkcję sekretarza będzie pełnił Jacek Grzywacz, a członkami zarządu zostali Jarosław Chojnacki i Stanisław Matuszewski. Do Komisji Rewizyjnej powołano Jerzego Kanię, który będzie jej przewodniczącym oraz Izabelę Miszczak i Mariana Mamalę.
Na kolejną dwuletnią kadencję wybrano klubowych członków kapituły konkursu "Kolekcjoner Roku". Zostali nimi: Sylwia Głaczyńska (przewodnicząca), Marian Jasiorowski (sekretarz), Jerzy Walerowicz, Jerzy Kania i Jan Wolniewicz. Siedmioosobowy skład kapituły uzupełnią (po jednej osobie) przedstawiciele Wójta Gminy Lipno i Zarządu Klubu "Traktor i Maszyna".